ConstructionDesignRenovation

Howell Construction Completes Silicon Valley Bank Renovation

Facebooktwitterredditlinkedinmail

Howell Construction, a locally owned, full-service general contracting firm, recently completed Silicon Valley Bank’s Denver interiors renovation. The 2nd generation space on the 16th floor of the Tabor Center was built on an accelerated timeframe consisting of a 21-week construction schedule.

The project scope included: conference room areas, huddle rooms, open-office work space, training room, break rooms, kitchenette/bar areas, wellness room, and a game room. All these areas were modified with an upgrade of high-end design finishes, including custom millwork, acoustic paneling, specialty ceiling elements, polished concrete floors, Muraflex office fronts and operable partitions.

“We are happy to have partnered with Silicon Valley Bank and providing their employees and clients with a space to live out their core values and mission of building a more innovative world,” said Marcus Pickworth, project manager for Howell Construction.

SVB has played a key role in building and supporting the technology, life science and investor community in Colorado since 1996 when it opened an office in Boulder.

In business since 1935, Howell Construction provides construction management, design-build, and collaborative construction services along Colorado’s Front Range. Howell specializes in building in technically intensive, high-risk environments for corporate interiors, general commercial, advanced industries, healthcare, and public sector clients.

Photos courtesy of Howell

Previous post

12-Unit Loft Property Sells in Downtown Denver

Next post

Townhouse Property in Cherry Creek North Fetches $575k Per Unit

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *